WEBECOS COSMETICA is eerlijke cosmetica die gebruik maakt van pure ingrediënten. Daarbij moet je denken aan therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten. Belangrijke elementen waarvan is aangetoond dat ze helpen het herstellend vermogen van de huid te stimuleren.

Webecos Cosmetica is exclusief ontwikkeld voor professionele schoonheids-specialisten. Uiteraard staat het behalen van mooie resultaten van een gezichtsbehandeling voorop. We gebruiken alleen ingrediënten die vriendelijk voor de huid zijn. Daarom komen allergische reacties op onze producten nagenoeg nooit voor. Wel zo prettig om te weten. Onze verbeterproducten zijn niet alleen effectief en hypoallergeen maar bovendien ruiken ze lekker. Dit komt omdat we bij voorkeur gebruik maken van natuurlijke geurstoffen.

Lees meer
sieraden

SIERADEN – FASHION JEWELRY 

Fashion Jewelry 

Met een sieraad van Fashion Jewelry zit je altijd goed! De vele, diverse sieraden uit de collectie sluiten altijd goed aan bij jouw stijl of outfit van de dag. Zo beschikt Salon Nèfèrti over diverse sieraden in diverse materialen.

Ben je op zoek naar een elegant, klassiek sieraad? Voor een moderne, trendy look of Ibiza? Ook zilveren sieraden hebben wij op voorraad en dat alles voor zeer schappelijke prijzen!

Kom eens binnen kijken bij Salon Nèfèrti voor meer aanbod.

Lees meer

Make-Up Studio Producten

Al ruim 25 jaar is Make-up Studio als professioneel make-up merk geliefd bij visagisten over de hele wereld. Dankzij de professionele topkwaliteit en hoge pigmentatie blijven de producten zichtbaar langer en beter zitten. Bovendien zijn de producten prettig geprijsd.

Make-Up Studio biedt zowel de de veeleisende professional als de moderne vrouw een absoluut kwaliteitsproduct met veelzijdige gebruiksmogelijkheden en een uitgebreid doordacht programma aan kleuren. Make-Up Studio producten zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren.

lees meer

HFL Laboratories de oplossing bij huidproblemen

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van probleemoplossende voet en lichaamsverzorging. Het “HFL Laboratories” produceert alles onder eigen recept en gebruikt alleen reine, klinische stoffen. Er wordt geen gebruik gemaakt van hormonen, antibiotica, conserveringsmiddelen of metalen.

Wil je ook graag je lichaam en voeten goed verzorgen? Of zit je eerder met een huid of nagel probleem waar je de beste producten voor zoekt? Wij hebben de producten die jou hierbij kunnen helpen. Alle producten van het HFL Laboratories zijn voorzien van een veiligheidsrapport en zijn tevens te gebruiken voor kinderen, zwangere vrouwen en diabetici.

OOK BENIEUWD NAAR ONZE PRODUCTEN?

Wij geven u het beste advies, ondersteuning en/of begeleiding.

Lees meer
SWP Producten

Samenwerkende Pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsprodukten die u uitsluitend kunt krijgen via uw pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die verzorging of hulp bieden aan veel voorkomende problemen, waaronder kalknagels. Alle producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten. Ze zijn zelf zó goed, dat u er een ‘niet goed, geld terug garantie’ op krijgt. *

* Mits toegepast volgens de gebruiksaanwijzing en bij regelmatige controle van uw pedicure.

Lees meer

Gehwol behandelt voetproblemen met verschillende hoge kwaliteit cremés, balsems, zalfjes en poeders.  U behandelt hiermee diverse kwalen zoals schimmels, kloven en een droge of gesprongen huid. De producten van Gehwol worden volledig samengesteld uit natuurlijke en huideigen ingrediënten zoals hyaluronzuur moleculen en ureum. Laat u door ons adviseren welke middelen u het beste kunt gebruiken.

Lees meer

VIVIBO Bewegen zonder inspanning

Het Vibration Vital Board, oftewel de ViViBo is een oscillerend vibratie bord. De oscillerende vibratie van de ViViBo zorgt ervoor dat uw lichaam uit balans wordt gebracht. Als gevolg hiervan zullen de spieren activeren om deze disbalans te herstellen. Hierdoor beleeft u een work-out waarbij u onder andere de spieren verstevigt en een relatief hoog aantal calorieën verbrandt. Tien minuten trainen op de ViViBo staat gelijk aan 12.000 stappen*.  Door de efficiëntie van techniek achter de ViViBo is het mogelijk om al binnen tien minuten het hele lichaam te trainen.

Lees meer

Aphro Celina Eyelash: Wimperserum  TIJDELIJK NIET VOORRADIG

Lange en volle wimpers in 6 weken!

Natuurlijke wimperverlenging met de wimperserum van Aphro Celina. Deze eyelash serum verlengt de groeifase van wimpers op een natuurlijke manier. Breng het wimperserum eenmaal per dag aan als een eyeliner en je wimpers worden echt langer, voller en dikker!

 

 

Lees meer