Wimper Permanent:
Voor sprekende ogen….  Wimperpermanent! Een mooie wimperkrul

accentueert de ogen zelfs bij korte wimpers. Wimperpermanent brengt de juiste krul.  Korte of lange wimpers, voor elke lengte is er een passende wimperrol. Heeft u liever een natuurlijke of wilt u toch een krachtige krul? Zoals u wilt kunnen uw wimpers gekruld worden.

En dat zonder klemmen of andere vervelende hulpmiddelen. Voor een aantrekkelijke prijs.

Mooie, lange en gekrulde wimpers geven jouw gezicht net dat beetje extra!

Wimperpermanent is een handige manier om uw wimpers te laten krullen. Na een wimperpermanent behandeling is de wimperkrultang niet meer nodig. Een ander voordeel is dat de wimpers veel langer lijken door de krul. Het resultaat blijft ongeveer 1,5 tot 3 maanden zichtbaar.

Wimperpermanent is een veilige behandeling en niet schadelijk voor de wimpers.

Hoe gaat wimperpermanent in zijn werk?

TIP
Na de Wimperpermanent kunnen de wimpers direct geverfd worden. Hierdoor komt de nieuwe wimperpermanent veel beter tot z’n recht en versterkt de lifting.