T-AWAY 

verwijdert alle huidoneffenheden

 
Behandeling:
Couperose maar ook steelwratjes, bloedblaasjes, pigmentvlekken, spinnetjes, ouderdomsvlekken en fibromen kunnen met behulp van de T-AWAY worden verwijderd. Nagenoeg pijnloos en soms binnen enkele minuten. Het voordeel van deze methode is dat het een uiterst weefselvriendelijke methode is aangezien we alleen maar bovenop de huid werken waarbij er zo weinig mogelijk omringend weefsel wordt beschadigd met een snelle wondgenezing als resultaat. Overtuigende resultaten zijn in de regel al na de eerste behandeling zichtbaar.
 
Hoe werkt de T-Away?
De T-Away-methode is een door een microprocessor gestuurd systeem waarbij gewerkt wordt met een speciale USHF-applicator (Ultra Short High Frequency). De hoogfrequente wisselstroom veroorzaakt op de huid warmte, die zich aan de punt van een naald concentreert waarmee de huidaandoeningen worden aangestipt. Deze nieuwe techniek is afkomstig van de firma Danycare uit Duitsland. Danycare is al ruim 30 jaar actief op het gebied van eersteklas medische technieken.
 
Veilig en pijnloos
Het is een niet huid doorborende behandeling. Hierdoor worden bepaalde huidaandoeningen in of op de huid verwijderd. Doordat er alleen zeer plaatselijk wordt behandeld, namelijk op de plek waar de huidaandoening zich bevindt, wordt het omliggende huidgebied niet mee behandeld en dus ook niet aangetast.
Behandeling met de T-Away is volkomen veilig en effectief.
Het is een nagenoeg pijnloze behandeling met direct resultaat.
 
  • Steelwratjes of fibromen: dit zijn veelvoorkomende, goedaardige ontsierende huidgezwelletjes.
  • Spider Naevi: verwijding van een bloedvaatje, waarbij een rood plekje ontstaat. Hieruit waaieren kleine bloedvaatjes, als de poten van een spin, vandaar de naam. Onschuldige aandoening, maar cosmetisch soms hinderlijk. T-Away sluit de vaatjes af en het plekje verdwijnt. De behandeling is hetzelfde als bij couperose.
  • Pigmentvlekken: bruinige vlekjes op de huid. Ze ontstaan helaas spontaan met het voortschrijden van de leeftijd, maar zijn onschuldig. De T-Away biedt een uitstekende behandeling om deze ontsierende vlekjes effectief en pijnloos te doen verdwijnen, als sneeuw voor de zon!
  • Couperose: gesprongen adertjes onder het huidoppervlak, vaak op neus en wangen, veroorzaakt door verminderde elasticiteit van de bloedvatwand. Erfelijkheid/dunne huid, stress, alcohol, roken, inspanning, gekruid eten: de oorzaak is nooit eenduidig. De oplossing wel: behandeling met de T-Away sluit de vaatjes af. Soms zijn meerdere behandelingen nodig, met een hersteltijd voor de huid van vier weken.
  • Bloedblaasjes: kleine rode blaartjes op de huid verdwijnen met één korte behandeling.
Wij pakken deze en andere cosmetisch ontsierende huidoneffenheden snel en effectief aan.
De Directe Oplossing bij Huidoneffenheden!
 
 
THUISVERZORGING:
Bij bovengenoemde behandelingen is het van belang dat de cliënt het behandelgebied thuis met het juiste preparaat verzorgt om een snel en goed herstel te verkrijgen. Zonder deze preparaten kan het resultaat beneden verwachting zijn. De korstvorming duurt in de regel 10-14 dagen. Bij enkele van de besproken behandelingen kan het nodig zijn om, na afloop van de behandeling en ook thuis, het behandelgebied tegen irritatie van buitenaf te beschermen met een pleister of gaasje.
 
U dient met betrekking tot de verzorging van het behandelgebied rekening te houden met het volgende:
  • De huid mag 48 uur niet gestimuleerd worden door zon, warm wassen, sauna omdat het de huid kan irriteren.
  • Geparfumeerde producten dienen vermeden te worden.
  • Het behandelgebied dient te worden beschermd met een sunblock (beschermingsfactor 30)
  • De korstvorming mag op geen enkele manier verwijderd worden
  • Na 48 uur mag de huid, indien nodig, gecamoufleerd worden.