SWP PRODUCTEN

UREUM VOETLOTION

VOETBALSEM ROOD

Bij koude voeten. Bevordert de doorbloeding en zorgt voor een aangenaam warm gevoel. Ook voor de dagelijkse verzorging.

KLOVENZALF

Voor de cosmetische verzorging van kloofjes. Het wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep doordringen. De huid voelt zacht en soepel aan. Ook geschikt voor de handen.

EELT EN LIKDOORNS

Eelt en likdoorns zijn een van de meest voorkomende voetproblemen.  Ze worden veroorzaakt door verkeerde schoenen, hoge hakken, slippers en leeftijd speelt ook een rol. 1 x per dag ruim aanbrengen en scrubben.

SCHOEN & SOK SPRAY

Voor extra hygi├źne is de behandeling van schoenen en sokken belangrijk. De spray komt in de kleinste hoekjes en zorgt voor frisse en hygi├źnische schoenen en sokken. Te gebruiken in combi met producten voor de verzorging van kalk (mycose) nagels en voetgel.

NAGELLAK – Zuurstof doorlatende

Unieke nagellak op basis van acryl en speciaal ontwikkeld voor de cosmetische verzorging van kalk(mycose)-nagels. Omdat de nagellak luchtdoorlatend is – wordt de nagel onder de lak niet vochtig, waardoor de verzorging tegen mycose┬á gewoon door kan gaan. Uiteraard ook te gebruiken op┬ágezonde nagels.

NAGELLAK REMOVER

Onze nagellak is zeer milieuvriendelijk en makkelijk te verwijderen met deze speciale remover.

VOETSCHIMMEL

Door het niet goed afdrogen van de voeten na het douchen of zwemmen, kan de huid tussen de tenen rood en gevoelig worden. De voetgel 1 x per dag tussen de tenen aanbrengen en licht inmasseren. Niet geschikt bij open wondjes en kinderen onder de 3 jaar.

VOETBALSEM BLAUW

Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en versterkt de nagels. De voetbalsem is rijk aan verzorgende ingredi├źnten. De voeten wassen en goed┬áafdrogen, dagelijks licht inmasseren.

VOETBALSEM SOFT

Deze snel intrekkende voetbalsem geeft een fluweelzachte huid, terwijl het ook de vorming van kloven voorkomt. Zorg voor droge voeten.

VOETBALSEM GROEN

Natuurlijk is het gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. De voeten wassen en zorgvuldig afdrogen, dagelijks licht inmasseren.