T-AWAY

T-Away verwijdert alle huidoneffenheden
Behandeling:
Couperose maar ook steelwratjes, bloedblaasjes, pigmentvlekken, spinnetjes, ouderdomsvlekken en fybromen kunnen met behulp van de T-AWAY worden verwijderd. Nagenoeg pijnloos en soms binnen enkele minuten. Het voordeel van deze methode is dat het een uiterst weefselvriendelijke methode is aangezien we alleen maar bovenop de huid werken waarbij er zo weinig mogelijk omringend weefsel wordt beschadigd met een snelle wondgenezing als resultaat. Overtuigende resultaten zijn in de regel al na de eerste behandeling zichtbaar.
Read More

VISAGIE

Visagie is het eerste wat in  je op komt als je gaat trouwen of een leuke feest hebt. Je uiterlijk is het eerste waar je aan zal denken. Mijn doel als visagiste is om je innerlijke en uiterlijke schoonheid naar voren te halen.  Ik kan op basis van je gezicht een make-up look voor je zetten wat helemaal bij je past. Daarnaast kan ik je adviseren over de laatste make-up trends en welke make-up stijl het beste bij je past.

Voor bruidsmake-up, avond make-up of workshop, als professioneel visagiste ontvang ik jou graag in mijn Salon.

Read More
dermabrasie

MICRO-DERMABRASIE

EFFECTIEVE HUIDVERBETERING EN EEN OPLOSSING VOOR UW HUIDPROBLEEM?

Veel mensen hebben last van huidproblemen. Denk maar eens aan rimpeltjes, vlekjes, littekens of acne. Maar ook dofheid, verlies van vitaliteit, of onder algemene verslechteringen van de huidconditie komen steeds meer voor. Ze zijn het gevolg van stress, spanningen, zonlicht, roken, slechte voeding, alcohol, milieu invloeden of gewoon het vorderen der jaren.

Gelukkig is er nu een oplossing: Een gezichtsbehandeling met Micro-Dermabrasie. De micro-dermabrasie behandelingen zijn geheel pijnloos.

Read More

(MEDISCH) PEDICURE  

Medisch Pedicure en Pedicure houden zich bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen.  Zij behandelen:

 • eelt
 • likdoorns
 • kloven
 • blaren,
 • schimmelnagels
 • ingroeiende nagels

Probeer dit te voorkomen en laat daarom regelmatig uw voeten behandelen.  Taken Medisch Pedicure:

 • voetzorg bij Diabetici
 • voetzorg bij Reumatische Artritis
 • voetzorg bij oudere/spastische voet
 • nagelcorrectie
 • nagel reparatie met acryl
Read More

 

(SPA) MANICURE

Een (spa) manicure is een wellness behandeling voor uw handen, nagelriemen en nagels. Tijdens de behandeling kunt u heerlijk ontspannen. Geniet van de werking en geuren van de producten en natuurlijk mag een handmassage niet ontbreken. Na de behandeling zullen uw handen niet alleen zijdezacht aanvoelen en uw nagels er verzorgd uitzien maar heeft u ook echt even een moment voor uzelf gehad.

Read More

MASSAGES

WIJ BIEDEN DE VOLGENDE MASSAGES AAN:

 • Massage bij Kanker
 • Voetreflex therapie
Read More

VOETREFLEX THERAPIE

De voet weerspiegelt ons hele lichaam. De linker voet weerspiegelt de linker zijde van het lichaam en de rechter voet de rechter zijde. De inwendige organen vinden we terug op de voetzool. De huid, spieren, gewrichten op de voetrug. Behalve bloed beweegt er ook energie door ons lichaam. Deze energie stroomt door de zogenaamde meridianen, die de energie afgeven aan lichaamscellen.

Disbalans in het lichaam is terug te vinden op de corresponderende reflexzone op de voet. Door druk te geven op de zone gaat de energie weer stromen en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Op deze manier kunnen klachten in het lichaam via de reflexzones op de voet behandeld worden. Het heft blokkades op in het lichaam en u komt (weer) in balans.

Read More

VOETZORG bij KANKER

BEHANDELING VAN KANKER

Iemand die een behandeling voor de ziekte kanker ondergaat, kan te maken krijgen met bijwerkingen. Een behandeling met chemotherapie of doelgerichte therapie kan bijvoorbeeld bijwerkingen geven aan de nagels en huid van de voeten. Ook kan de lichamelijke weerstand in een bepaalde periode van de behandeling laag zijn.

DOEL

Het doel  van oncologische voetzorg is de voeten van kankerpatiënten in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en te houden. Zo wordt de veiligheid en de gezondheid van de kankerpatiënt ondersteund. Deze vorm van voetzorg wordt altijd verleend in afstemming met het behandelteam.

Read More
gezichtsbehandeling

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Wij als Salon Nèfèrti vinden niet alleen de ontspanning van een gezichtsbehandeling belangrijk maar geven ook grote prioriteit aan probleem oplossen en de zorg voor dier en milieu. Daarom hebben we ervoor gekozen om met de natuurlijke dierproefvrije producten van Webecos te werken in ons schoonheidssalon.

Wanneer we problemen ondervinden met onze huid kan dit voor ongemakkelijkheid en onzekerheden zorgen. Wij bieden resultaatgerichte en gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen.

Read More

WIMPER PERMANENT

Voor sprekende ogen….  Wimperpermanent!
 
Een mooie wimperkrul accentueert de ogen zelfs bij korte wimpers. Wimperpermanent brengt de juiste krul.  Korte of lange wimpers, voor elke lengte is er een passende wimperrol. Heeft u liever een natuurlijke of wilt u toch een krachtige krul? Zoals u wilt kunnen uw wimpers gekruld worden.

En dat zonder klemmen of andere vervelende hulpmiddelen. 

Wegens te weinig animo kunnen wij deze behandeling helaas niet meer aanbieden.

Read More

REAL PEEL FRUITZUUR PEELING (AHA)

De Real Peel Producten zijn fruitzuuroplossingen die de toplaag van de huid (de dode huidcellen) eraf “pelt”, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar worden. Deze fruitzuren helpen bij het verminderen van acne, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën, littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid en leiden tot zichtbare huidverbetering en een frissere en zachtere huid, wat goed verjongend en anti-aging werkt. Geschikt voor verschillende huidtypen. Ook geschikt voor mannen!

Read More

VIVIBO Bewegen zonder inspanning

Het Vibration Vital Board, oftewel de ViViBo is een oscillerend vibratie bord. De oscillerende vibratie van de ViViBo zorgt ervoor dat uw lichaam uit balans wordt gebracht. Als gevolg hiervan zullen de spieren activeren om deze disbalans te herstellen. Hierdoor beleeft u een work-out waarbij u onder andere de spieren verstevigt en een relatief hoog aantal calorieën verbrandt. Tien minuten trainen op de ViViBo staat gelijk aan 12.000 stappen*. Door de efficiëntie van techniek achter de ViViBo is het mogelijk om al binnen tien minuten het hele lichaam te trainen.

*Afhankelijk van de snelheid waarop u de ViViBo instelt en de oefening(en) die u doet.

Read More