Real Peel Fruitzuurpeeling

REAL PEEL FRUITZUURPEELING

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze fruitzuurpeeling behandeling heeft een reinigend en verjongend effect en zorgt voor huidverbetering.

Real Peel Fruitzuurpeeling stimuleert de cel vernieuwing

Een Real Peel fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.

De behandeling

Na het reinigen van de huid geven we om de huid voor te bereiden een aangepaste peeling. Daarna brengen we het fruitzuur voor korte duur aan op uw huid. Het glycolzuur dringt snel door tot de onderliggende huidlagen, waar het de aanmaak van huidcellen stimuleert. Hierna neutraliseren we het glycolzuur met een basische oplossing.

De peeling duurt zo’n 30 minuten. Gemiddeld zijn 6 tot 8 fruitzuurbehandelingen nodig, met een tussenpose van 2 tot 4 weken.

Na de fruitzuurpeeling

De huid kan wat rood zijn en jeuken. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk. Ook kan een lichte schilfering plaatsvinden. Bescherm uw huid tegen direct zonlicht, gebruik zonnebrandcrème met minimaal factor 30. De gunstige effecten houden gemiddeld enkele maanden aan. Na iedere fruitzuurpeeling is het belangrijk om de huid te kalmeren en herstellen met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten van Webecos.

Een persoonlijk consult

Zal ook uw huid opknappen van een fruitzuurpeeling? U bent van harte welkom voor een informatief consult. Onze huidtherapeut kijkt graag naar uw huid om een behandeladvies te geven. Wellicht bent u inderdaad een goede kandidaat voor een fruitzuurpeeling of  bent u beter geholpen met een andere huidbehandeling als micro-dermabrasie. Dit advies bieden we geheel vrijblijvend aan: u zit nergens aan vast. Voor een prijsoverzicht zie onze prijslijst.

Fruitzuurpeeling

Welke huidsoorten komen in aanmerking voor een fruitzuurbehandeling?

– Acne
– Futloze/vermoeide huid
– Pigmentstoornissen
– Oppervlakkige rimpelvorming
– Doffe huid
– Oppervlakkige littekens

Wat doet fruitzuur met de huid?

– Verwijdert dode huidcellen.
– Mooiere kleur van de huid.
– Meer doorbloeding.
– Opname van werkzame stoffen.
– Pigmentvlekken vervagen c.q. verdwijnen.
– Huid ziet er egaler en frisser uit.
– Verfijnde poriën.
– Preventieve werking tegen huidveroudering.

Wat is de werking van fruitzuren op de huid in de verschillende huidlagen:

Opperhuid (epidermis):
– herstel van de dikte van de opperhuid.
– verstevigende werking van de haarvaatjes;.
– verhoging van de celactiviteit en de celdeling.

Lederhuid:
– collageenproductie neem toe.
– betere aansluiting van de opperhuid met de lederhuid.
– toename van de grondsubstantie.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Allereerst wordt uw huid tijdens een behandeling gereinigd, waarna eventueel onzuiverheden worden verwijderd. Wanneer een fruitzuurpeeling op de huid aangebracht wordt, zal dit prikkelend, branderig en jeukend aanvoelen. Afhankelijk van de reactie zal de fruitzuur na enkele minuten geneutraliseerd worden met water en een neutraliserende lotion.

Kan ik mijn werkzaamheden direct hervatten na een behandeling?

De huid is direct na een fruitzuurbehandeling rood en kan wat trekkerig aanvoelen. U mag geen make-up gebruiken de eerste 24-uur na de behandeling. Alle werkzaamheden kunt u hervatten maar u dient rekening te houden met voorgaande.

Wat kan ik de dagen na de behandeling verwachten van mijn huid?

Naast roodheid kan de huid gaan schilferen en/of droog aanvoelen. Ook korstvorming kan voorkomen. Dit trekt doorgaans binnen een week weg.

Mag ik na een behandeling in de zon of gebruik maken van de zonnebank?

U dient 4 weken voor een behandeling en 4 weken na een behandeling uit de zon te blijven met uw huid. Dit geldt ook voor een zelfbruiner, spray-tan of zonnebank.

Mag ik behandeld worden wanneer ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft kunt u niet behandeld worden.

2021-02-17T15:55:13+00:00

Geef een reactie