GEHWOL EXTRA

Wat doet Gehwol Extra? Je voeten zijn vaak het ondergeschoven kindje tot het moment dat je voetklachten hebt. Voorkom juist die voetklachten door je voeten de aandacht en verzorging te bieden die ze nodig hebben. Gehwol Extra verzorgt en beschermt belaste voeten en heeft een positief effect op koude voeten, wintertenen en voettranspiratie. Het is hét product voor de dagelijkse intensieve verzorging van je voeten.

GEHWOL EELTCREME

Ondanks dat eelt een natuurlijke reactie is om de huid te beschermen kan overmatige eelt erg vervelend zijn. Teveel druk of wrijving veroorzaakt door te kleine of te wijde schoenen of slippers zijn vaak de veroorzakers van overtollig eelt. Gehwol Eelt Crème vermindert de eeltlaag in 29 dagen. De unieke combinatie van de ingrediënten: ureum, glycerine en allantoïne maakt de eeltlaag los, het zijde-extract  zorgt voor mooie zachte voeten.

GEHWOL ROOD verwarmende voetbalsem

Is een verwarmende onderhoudsbalsem bij droge huid van de voeten. Activerende kamfer, extracten van paprika en gember alsmede etherische oliën met rozemarijn en bergdennen stimuleren de circulatie en zorgen voor een prettig gevoel van warmte. Huidvriendelijke intensieve onderhoudsstoffen geeft de droge en gesprongen huid van de voeten nieuwe kracht en maken ze weer glad en soepel. Beproefde antiseptische bestanddelen voorkomen voetengeur, voetschimmel en jeuk tussen de tenen. Dagelijkse verzorging met 1-2 cm crème verwarmt de voeten, houdt de huid van de voeten gezond en maakt hem soepel.

 

KLOVENZALF Wat doet de Klovenzalf van Gehwol?
Voornamelijk bij droog weer ontstaan er een droge en ruwe huid op de voeten en handen. In sommige gevallen is de droogte zo erg dat er scheurtjes ontstaan, dit worden ook wel kloven genoemd. Wanneer je last hebt van kloven, kan dit soms erg pijnlijk zijn. Belangrijk is dat de huid weer zacht en elastisch wordt zodat je handen en voeten er weer mooi uit zien. Hierbij kan Kloven-zalf van Gehwol je helpen. Door het gebruik van de Kloven-zalf krijgt de huid zijn elasticiteit weer terug waardoor de kloven minder pijnlijk worden en zelfs zullen verdwijnen. In de Kloven-zalf zitten ook beschermende bestanddelen die het ontstaan van nieuwe kloven voorkomen.

 

GEHWOL MINT verkoelende voetbalsem maakt uw voeten fris en fit ook na een actieve dag. U beleeft de frisheid van de koele menthol lotion van de Aziatische genezende plantenolie met zachte verzorgende werking 

en snel intrekkende balsems. De natuurlijke menthol, etherische olie met rozemarijn, bergkiefer en lavendel verfrist en versterk vermoeide, brandige voeten spontaan. GEHWOL MINT gaat voetengeur tegen, antiseptika voorkomt voetschimmel en jeuk tussen de tenen. De crème dun op de voeten aanbrengen en licht inmasseren. Trekt snel in, is niet vet, koelt, verfrist en laat een aangenaam gevoel achter.