Over Salon Nèfèrti

Salon Nèfèrti biedt u een modern en net bedrijf: gezelligheid, kwaliteit, meer dan 25 jaar ervaring, 3 ruime behandelkamers en de mooiste moderne apparatuur. Aandacht voor u en huidverbetering, daar draait het bij Salon Nèfèrti om.

Vanaf 2003 huurde José een deel van Bakker van de Heijden. Toen deze in 2009 failliet ging heeft ze dit pand gekocht en met haar man tot een schitterend bedrijf omgetoverd.

WIE IS JOSÉ

José Woppenkamp, eigenaresse en oprichtster van Salon Nèfèrti, is al 28 jaar zelfstandig ondernemer. In de afgelopen jaren heeft José zich gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging door middel van Micro-Dermabrasie, T-Away en Real Peel Fruitzuur Peeling.

José is gediplomeerd: schoonheidsspecialiste, pedicure, medisch pedicure, visagiste, voetreflex en sinds januari 2019 heeft ze ook het diploma Oncologisch Voetzorg Verlener (voetzorg bij kanker) erbij.

José is aangesloten bij de branche organisatie Anbos en Pro-Voet.

BEHANDELINGEN

Of het nu gaat om wenkbrauwen modelleren, verven, rug-/schoudermassage, harsen, SPA-manicure, een krul in de wimpers, bruidsmake-up, workshops, nagelreparatie, steelwratjes of couperose verwijderen, Salon Nèfèrti staat garant voor goede en verantwoorde behandelingen volgens de landelijke eisen.

Je bent in goede handen bij Salon Nèfèrti en het belang voor een goede gezondheid van jouw huid staat voorop. 

Neem ook eens de tijd voor uzelf. Uw huid is het waard!
Een kopje koffie, warme chocomelk of thee staat voor u klaar…

José  hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen.

GEDIPLOMEERD ANBOS

Waarom een anbos schoonheidsspecialist?

De titel ‘schoonheidsspecialist’ is niet beschermd. Iedereen kan zich, ook zonder diploma, schoonheidsspecialist noemen. Maar je wil natuurlijk wél dat je in veilige handen bent. Daarom laat je je alléén behandelen door een schoonheidsspecialist die daarvoor opgeleid is.

Kies voor gediplomeerd!

ANBOS schoonheidsspecialisten houden zich aan de richtlijnen voor Hygiene, Arbeid en Milieu. Er is een goede klachtenafhandeling, een onafhankelijke klachtenfunctionaris en de salon is aangesloten bij de Geschillencommissie Uiterlijke verzorging.

Hierdoor staat Salon Nèfèrti garant voor goede en verantwoorde behandelingen volgens de eisen van de Anbos. Je bent in goede handen bij Salon Nèfèrti en het belang voor een goede gezondheid van jouw huid staat voorop.