Over Salon Nèfèrti

Salon Nèfèrti biedt u een modern en net bedrijf: gezelligheid, kwaliteit, meer dan 25 jaar ervaring, 3 ruime behandelkamers en de mooiste moderne apparatuur. Aandacht voor u en huidverbetering, daar draait het bij Salon Nèfèrti om.

Vanaf 2003 huurde José een deel van Bakker van de Heijden nadat ze 24 jaar bij de overheid heeft gewerkt. Toen de Bakker in 2009 failliet ging heeft ze dit pand gekocht en met haar man tot een schitterend bedrijf omgetoverd.

WIE IS JOSÉ

José Woppenkamp, ​​eigenaresse en oprichtster van Salon Nèfèrti, is ruim 30 jaar zelfstandig ondernemer. De afgelopen jaren heeft José zich gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging door middel van Micro-Dermabrasie, T-Away en Real Peel Fruitzuur Peeling.

José is gediplomeerd: schoonheidsspecialiste, pedicure, medisch pedicure, visagiste, voetreflex en Oncologisch Voetzorg Verlener (voetzorg bij kanker).

José is aangesloten bij de brancheorganisatie Pro-Voet.

BEHANDELINGEN

Of het nu gaat om wenkbrauwen modelleren, verven, massage, harsen, manicure, paraffine-pakking, een krul in de wimpers, bruidsmake-up, workshops, nagelreparatie, steelwratjes of couperose verwijderen, Salon Nèfèrti staat garant voor goede en verantwoorde behandelingen volgens de landelijke eisen.

Je bent in goede handen bij Salon Nèfèrti en het belang voor een goede gezondheid van jouw huid staat voorop. 

Neem ook eens de tijd voor jezelf. Uw huid is het waard!
Een vers kopje koffie, thee of warme chocolademelk staat voor u klaar… 

José heet u welkom.

GEDIPLOMEERD 

Waarom een ​​anbos schoonheidsspecialist?

Iedereen kan zichzelf schoonheidsspecialist noemen, ook zonder diploma! De titel is namelijk niet beschermd in Nederland.

Anbos is de brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. U weet dan zeker dat de schoonheidsspecialist een vakdiploma op zak  en dat uw huid in goede handen is. 

Salon Nèfèrti is 30 jaar lid geweest van de Anbos. Zij heeft bewezen een gediplomeerde schoonheidsspecialist te zijn. De Salon houdt zich aan de richtlijnen voor Hygiëne, Arbeid en Milieu.