Over Salon Nèfèrti

Salon Nèfèrti biedt u een modern en net bedrijf: gezelligheid, kwaliteit, meer dan 25 jaar ervaring, 3 ruime behandelkamers en de mooiste moderne apparatuur. Aandacht voor u en huidverbetering, daar draait het bij Salon Nèfèrti om.

Vanaf 2003 huurde José een deel van Bakker van de Heijden nadat ze 23 jaar bij de overheid heeft gewerkt. Toen de Bakker in 2009 failliet ging heeft ze dit pand gekocht en met haar man tot een schitterend bedrijf omgetoverd.

WIE IS JOSÉ

José Woppenkamp, eigenaresse en oprichtster van Salon Nèfèrti, is al 28 jaar zelfstandig ondernemer. In de afgelopen jaren heeft José zich gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging door middel van Micro-Dermabrasie, T-Away en Real Peel Fruitzuur Peeling.

José is gediplomeerd: schoonheidsspecialiste, pedicure, medisch pedicure, visagiste, voetreflex en sinds januari 2019 heeft ze ook het diploma Oncologisch Voetzorg Verlener (voetzorg bij kanker) erbij.

José is aangesloten bij de branche organisatie Pro-Voet.

BEHANDELINGEN

Of het nu gaat om wenkbrauwen modelleren, verven, massage, harsen, manicure, paraffine-pakking, een krul in de wimpers, bruidsmake-up, workshops, nagelreparatie, steelwratjes of couperose verwijderen, Salon Nèfèrti staat garant voor goede en verantwoorde behandelingen volgens de landelijke eisen.

Je bent in goede handen bij Salon Nèfèrti en het belang voor een goede gezondheid van jouw huid staat voorop. 

Neem ook eens de tijd voor uzelf. Uw huid is het waard!
Een kopje koffie, warme chocomelk of thee staat vers voor u klaar… 

José  hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen.

GEDIPLOMEERD 

Waarom een anbos schoonheidsspecialist?

Iedereen kan zichzelf schoonheidsspecialist noemen, ook zonder diploma! De titel is namelijk niet beschermd in Nederland.

Anbos is de brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. U weet dan zeker dat de schoonheidsspecialist een vakdiploma op zak heeft  en dat jouw huid in goede handen is. 

Salon Nèfèrti is ruim 30 jaar lid geweest van de Anbos. Zij heeft bewezen een gediplomeerde schoonheidsspecialist te zijn. De Salon houdt zich aan de richtlijnen voor Hygiene, Arbeid en Milieu.