VIVIBO Bewegen zonder inspanning 

Het Vibration Vital Board, oftewel de ViViBo is een oscillerend vibratie bord. De oscillerende vibratie van de ViViBo zorgt ervoor dat uw lichaam uit balans wordt gebracht. Als gevolg hiervan zullen de spieren activeren om deze disbalans te herstellen. Hierdoor beleeft u een work-out waarbij u onder andere de spieren verstevigt en een relatief hoog aantal calorieën verbrandt. Tien minuten trainen op de ViViBo staat gelijk aan 12.000 stappen*. Door de efficiëntie van techniek achter de ViViBo is het mogelijk om al binnen tien minuten het hele lichaam te trainen.

*Afhankelijk van de snelheid waarop u de ViViBo instelt en de oefening(en) die u doet.

De VIVIBO is een trainingsapparaat voor mensen met weinig tijd voor de sportschool, met lichamelijke klachten of voor trainen tussen alle drukte door.
De VIVIBO is een oscillerende trilplaat. Dat betekent dat deze om het midden heen draait in plaats van een lineaire trilplaat (zoals bijvoorbeeld een power plate, deze gaat in zijn geheel op en neer). Makkelijk gezegd geeft een oscillerende plaat een natuurlijke stap-beweging.

Met 10 minuten trainen op de Vivibo:

 • verbrandt u relatief veel calorieën
 • werkt u aan gewichtsafname
 • bouwt u spierkracht en spiermassa op
 • werkt u aan een verbeterde houding
 • stimuleert u de bloedcirculatie
 • bevordert u de afvoer van afvalstoffen
 • verlaagt u uw cortisol (stresshormoon) niveau
 • werkt u aan een verbeterde botdichtheid
 • werkt u aan het verminderen/voorkomen van cellulite
 • verbetert u uw balans
 • worden de spieren flexibeler

Geen tijd om in shape te komen of te blijven? Met de Vivibo heeft u binnen 10 minuten een goede work-out! Het Vibration Vital Board maakt gebruik van natuurlijke lichaamsreflexen, waardoor u zonder al te veel moeite een intensieve training kunt doen.
De ViViBo kan een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van je lichaamsstabiliteit. Kom langs en probeer het uit.