Al ruim 25 jaar is Make-up Studio als professioneel make-up merk geliefd bij visagisten over de hele wereld. Dankzij de professionele topkwaliteit en hoge pigmentatie blijven de producten zichtbaar langer en beter zitten. Bovendien zijn de producten prettig geprijsd. Was Make-up Studio eerst vooral achter de schermen in Nederland bekend als het merk voor de echte professional, nu zijn de producten van Make-up Studio wereldwijd in meer dan 60 landen verkrijgbaar voor iedere zelfbewuste vrouw. Make-up Studio producten zijn hypo-allegeen en niet getest op dieren.

CAMOUFLAGE

Een stralende en verzorgde huid kan niet zonder de basisessentie van hydratatie en bescherming. Oneffenheden in het gezicht verdoezelt u eenvoudig met de camouflageproducten van Make-Up Studio.

NEUTRALIZER: om op een subtiele manier orde, blauwe of ‘grauwe’ zones in het gezicht te neutraliseren. De neutralizer heeft een transparant effect en dient als basis voor onder de foundation.

COMPACT NEUTRALIZER: een neutralizer en camouflage in 1 product. De RED neutralizer neutraliseert en camoufleert het rood, de BLUE neutralizer  het blauw. Kan ook zonder foundation worden gebruikt.

CONCEALER: voor het camoufleren van de zone onder de ogen, het corrigeren van schaduwen en het opheffen van kleurverschillen.

CONCEALER PENCIL: een camouflage potlood voor het camoufleren van kleine plekjes, voor een lijntje in het oog op de waterlijn of het tekenen van een neutrale liplijn.

FOUNDATION

Het assostiment foundations van Make-Up Studio is zeer uitgebreid. Afhankelijk van de gewenste dekking kies je een foundation die het beste aansluit bij de huidtype, huidskleur, doel en persoonlijke voorkeuren.

LIGHT VELVET FOUNDATION: Semi-dekkende, zijdeachtige foundation. Combineert de voordelen van een crème foundation met het gemak van een poeder. Dankzij de speciale samenstelling hoeft de foundation niet te worden afgepoederd. In compacte verpakking met sponsje en spiegel.

FACE IT CREAM FOUNDATION: crème foundation met extreme dekkracht en hoogwaardige kleurpigmentatie. De foundation kan met behulp van een vochtige spons ook semi-dekkend of naturel worden aangebracht. Met een transparante poeder wordt de foundation gefixeerd.

FLUID FOUNDATION HYDROMAT PROTECTION: een uitgebalanceerd assortiment vloeibare foundations op waterbasis met SP 15. Voor een mooie natuurlijke make-up.

POEDER

Het assortiment poeders van Make-Up Studio bevat diverse poeders voor het fixeren en of matteren van foundation, direct als make-up of het creëren van een bronzing effect.

TRANSLUCENT POWDER: losse transparant poeder voor het fixeren en matteren van de foundation voor een mooi en langdurig effect.

NATURAL SILK PERFECTION: superfijne losse poeder om te matteren en fixeren met een zijdeachtig resultaat.

GOLD REFLECTING POWDER: losse poeder voor een subtiel gouden parelmoereffect voor gelaat en decolleté.

BLUSHER

Om het gezicht kleur te geven, te shapen en de jukbeenderen te accentueren is er een keuze uit prachtige blushers met een grote diversiteit aan kleuren.

BLUSHER: een pracht assortiment rouges met een grote diversiteit aan kleuren waarbij ook de kleuren voor het shapen niet zijn vergeten. Verkrijgbaar in luxe mono verpakking of praktische refill.

WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor de gezichtsuitdrukking en verdienen daarom speciale aandacht. Make-Up Studio biedt verschillende producten voor het vormen en kleuren van uw wenkbrauwen.

EYEBROW PENCIL: Klassiek wenkbrauwpotlood voor het (bij)tekenen van de wenkbrauwen. In 2 kleuren (licht en donkerbruin)

EYES

Het Make-Up Studio assortiment oogproducten omvat diverse producten voor het creëren van een geweldige oogmake-up en mooi gevormde wenkbrauwen.

Make-Up Studio