HFL LABORATORIES

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed product. Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. Ontdek nu wat HFL voor u te bieden heeft.

De HFL producten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional. Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici. De HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionals zoals (medisch)pedicures, fysiotherapeuten en overige healthcare professionals. Er wordt geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen of metalen.

HFL SOLUTION SPRAY is een perfect product tegen schimmelinfecties zoals mycose nagels, huidschimmel of zwemmerseczeem. Uniek  doordat het door de huid heen gaat en de matrix van de nagel behandeld!

 

1 a 2 sprays zijn genoeg voor 1 voet. Tweemaal daags sprayen. Product niet afnemen! Doordat de spray door de huid heen gaat wordt de matrix van de nagel behandeld. De plek waar nieuwe cellen worden gevormd. Onafhankelijk onderzoek van solution spray in het laboratorium laat een resultaat van 99,9 % zien op de 3 meest voorkomende schimmels die schimmelnagels veroorzaken. HFL Solution Spray werkt met een hoge PH waarde en tevens een ingrediënt dat zowel schimmels als zelfs gisten niet laat overleven. De spray is uniek omdat deze niet alleen via de nagelplaat werkt maar ook via de huid.

DERMAZINK VOOR ONTSTEKINGEN EN NOG VEEL MEER!

Herstelt en zuivert de ontstoken of beschadigde huid. Denk hierbij aan een ontstoken nagelwal, acne of een wondje. De Dermazink trekt de huid leeg van vuil en heeft tegelijkertijd een ontstekingsremmende werking.De Dermazink cream is een ontstekingsremmende crème tegen ontstekingen, wondjes, littekens en acne. De Dermazink  cream dringt diep door tot in het membraam van de huid. De huid wordt gezuiverd en ontvet op milde wijze. Zorgt voor een mooie gladde huid. Dermazink cream werkt perfect bij een geïrriteerde huid door een insectenbeet!

FRESH LEGS  Is een bloedsomloop stimulerende gel.

Werkt uitstekend bij kramp of een knellend gevoel. De gel verwijd de bloedvaten waardoor de bloedsomloop bevorderd wordt. Fresh Legs zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Te gebruiken bij kramp, spier en gewrichtspijn, restless legs, neopathie/atrose en wintervoeten- en handen. De gel heeft een pijnverlichtend effect! dit wordt extra gestimuleerd door warmte.

DADI’OIL van Famous Names is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, nagelproducten en aan de nagelriem.Dadi’oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Het herstelt traumanagels, bepaalde nagelafwijkingen of als bijproduct bij de HFL Solution Spray bij de behandeling van schimmelnagels.

S.O.S CREME: Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

HFL Laboratories S.O.S. Cream is een nieuwe creme die gebruikt wordt bij een gevoelige rode huid, ruwe en schrale huid, geprikkelde huid en een rode huid. Werking: De creme dringt diep door in de huid en bevat collagen en elastine voor het verzachten en beschermen van de huid. Grondstoffen: Het product bevat allerlei verzorgende, verzachtende en beschermde werking bieden voor de huid. Onder andere:
– Collagen;– Elastine;– Ginseng;– Soy extract;– Kamille;– Biloba leaf extract