WEBECOS COSMETICA is eerlijke cosmetica die gebruik maakt van pure ingrediënten. Daarbij moet je denken aan therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten. Belangrijke elementen waarvan is aangetoond dat ze helpen het herstellend vermogen van de huid te stimuleren.

WEBECOS PRODUCTEN:

REINIGING

 • Azulen cleansing oil: Een milde maar zorgvuldige reiniging van de huid en voor het verwijderen van make-up. Met amandelolie, azuleen en vit. E. Aanbrengen en met lauw warm water emulgeren tot een melkachtige substantie ontstaat daarna afspoelen. Vooral geschikt voor de droge, vochtarme en gevoelige huid.

PEELING

 • Soft-peeling: is geschikt voor de behandeling van gelaat en hals bij alle huidtypen.

ZON EN BODY

 • After sun:
 • Hydrasun: extra verzorgend door Vitamine E. Ondersteunt het bruiningsproces. Voorkomt uitdroging van de huid en is vochtregulerend. Geschikt voor de zonnebank en korte periodes in de zon. Bevat geen UV filter!
 • Parasol Selftan: Bruin zonder zon. Geeft binnen enkele uren een egale bruinkleuring van de huid. Werkstoffen jojobo olie, caroteen, Vit. E. De toegevoegde stof DHA reageert met het keratine van de hoornlaag, waardoor een natuurlijke bruinkleuring optreedt.
 • Bodymilk: Een optimaal verzorgende emulsie voor de huid met o.a. jojoba olie, Vit. E, goudsbloemextract en allantoïne

OGEN EN LIPPEN

 • Eye contour cream: is een verzachtende, watervrije cream, speciaal ontwikkeld als nachtverzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen. De actieve componenten bevatten werkstoffen waardoor rimpelvorming kan worden tegengegaan.
 • Eye Make-up remover: deze remover op oliebasis zorgt voor een perfecte verwijdering van de oogmake-up. De toegevoegde bisabolol heeft een verzachtende en kalmerende werking op de oogleden.
 • Lip Contour filler: voor mooie volle lippen, die tevens de fijne lijntjes rond de mond verzacht. De lip contour filler cream gaat de tekenen van huidveroudering tegen en geeft de lippen en hun contour een ware boost. De hyaluronfiller zorgt samen met de peptiden dat de lippen en de contour steviger en voller worden.

MASKERS

 • Collagen cream mask: het collageen cream masker is een hydraterend masker met collageen, advocado olie en vitaminen.  Het activeerd de bindweefselstofwisseling in de lederhuid. Toe te passen bij een verslapte huid en bij rimpelvorming.
 • Hydrovital gel mask: een hydraterend en regenererend masker voor de rijpere huid. Met o.a. enzymen, vitaminen A, D, E en B-complex en sporenelementen.

HYDRATEREND

 • Collagenia Strong: is een hydraterende emulsie (o/w) met dieptewerking. In de basis zijn dezelfde hoogwerkzame oliën verwerkt als in de Vitavocol. Als aanvulling voor de rijpere huid is hier collageen aan toegevoegd dat de elasticiteit, spankracht en het vochtgehalte van de huid doet verbeteren.
 • Hydrovital: wordt toegepast bij de ouder wordende huid (rimpelvorming) of de door de zon aangedane huid. Ook een licht eczemateuze huid reageert uitstekend op deze emulsie.
 • Vitavocol: is een hydraterende emulsie (o/w) met dieptewerking, zowel voor dag- als nachtverzorging, voor alle huidtypen. Het is daarnaast een goede moisturizer voor het gelaat en lichaam. In Vitavocol zijn tarwekiem- en avocado-olie, verwerkt.

CRÈMES

 • Azulen cream wordt toegepast bij gevoelige huidtypen en een onzuivere huid. Het azuleen, de actieve werkstof uit kamilleolie, zorgt voor een verzachtende, ontstekingswerende en ontstekingsreducerende werking. Azulen cream is een 24-uurs crème.
 • Antelea wordt toegepast bij een rode huid (rode adertjes) en ter reductie van roodheid. De actieve werkstoffen uit het verwerkte kastanje- en maretakextract zorgen voor een vaattoniserende en stuwingreducerende werking. Het is een 24-uurs crème.
 • Collavital E cream is een 24-uurs crème waar o.a. vitamine E is toegevoegd waardoor het veroudering en rimpelvorming tegengaat. Het is de ideale crème voor de rijpere, droge huid. Ook zeer geschikt als nachtcrème bij fijne lijntjes.
 • Royal Jelly day- en night cream zijn geschikt voor de droge en normale huid. Het werkstoffencomplex Gelée Royale en koninginnegelei geven een betere huiddoorbloeding, een verbeterde elasticiteit van het vaat- en bindweefsel en een gladder en strakker huidniveau. Ze zijn dan ook uitstekend geschikt voor de algehele conditieverbetering en instandhouding van een gezonde en frisse huid.
 • Royal Jelly soft care is geschikt voor de normale, vette (of acne) huid en is toepasbaar als dag- en nachtcrème.
 

Webecos natuurlijke producten, zijn puur, zuiver en vanzelfsprekend van de hoogste kwaliteit. Geproduceerd volgens farmaceutische GMP-regels. Webecos beschikt over een eigen laboratorium. Doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant kopen, kan de marge laag worden gehouden. U koopt dus topkwaliteit voor een scherpe prijs. Webecos producten bevatten voornamelijk werkstoffen van zuiver natuurlijke oorsprong en zijn vanzelfsprekend dierproefvrij en hypoallergeen.