VISAGIE

Visagie is het eerste wat in  je op komt als je gaat trouwen of een leuke feest hebt. Je uiterlijk is het eerste waar je aan zal denken. Mijn doel als visagiste is om je innerlijke en uiterlijke schoonheid naar voren te halen.  Ik kan op basis van je gezicht een make-up look voor je zetten wat helemaal bij je past. Daarnaast kan ik je adviseren over de laatste make-up trends en welke make-up stijl het beste bij je past.

Elk persoon heeft een unieke uitstraling, een eigen schoonheid. Make-up dient om die uitstraling en schoonheid te ondersteunen en daar waar nodig is met lichte correcties te herstellen. De make-up is dus ondergeschikt aan de persoonlijkheid van de cliënt en niet andersom. Het karakter, het leef ritme van de persoon, maar ook het doel van de make-up zijn mede van invloed bij de bepaling van het soort make-up. Een cliënt moet zich ook met make-up steeds zichzelf voelen en het liefst ook stralend en mooi vinden!

AVOND MAKE-UP 

Als u een avondje een feest hebt, een diner of uit gaat en de show wilt stelen. Dan kunt u door mij uw avond make-up laten doen. Het is geschikt voor speciale gelegenheden. Bij een avond make-up gaat u zwaarder opgemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan extra accenten door middel van kleurgebruik. Dit voor een onvergetelijke avond.

BRUIDS MAKE-UP

Super leuk dat jullie gaan trouwen!

Veel vrouwen willen op hun trouwdag een mooie bruidsmake-up. Een bruidsmake-up moet licht, luchtig en natuurlijk zijn, maar wel de hele dag en avond goed houden. Een make-up artist moet vooral kijken wat voor persoonlijkheid de bruid heeft en en wat haar wensen zijn en daar haar make-up op aanpassen.  Ik zorg voor een bride-look die helemaal bij jou en je haar past.

WORKSHOP MAKE-UP:

Elk persoon heeft een unieke uitstraling, een eigen schoonheid. Make-up dient om die uitstraling en schoonheid te ondersteunen waar nodig is. Met lichte correcties. Het soort make-up is afhankelijk van de mode, het doel, het karakter en leefritme van de persoon.

Je moet je ook met make-up op je gemak voelen. Het maakt niet uit of je van felle of donkere kleuren houd of  van opvallende of neutrale make-up. Het gaat om de manier waarop dit gebeurt!

Tijdens de workshop leer je hoe je bij jezelf op professionele wijze make-up aan kunt brengen. Alle onderdelen komen aan bod: van foundation aanbrengen, tot en met blenden van oogschaduw en shaping. De make-up artist legt alles stap voor stap uit, en vervolgens gaat u zelf aan de slag!

In een klein en gezellig groepje (door u zelf georganiseerd?) of alleen, leert u alle make-up technieken zodat u steeds zelf kunt bepalen wat u gaat aanbrengen. Daarnaast ontvangt u een persoonlijk make-up advies. De make-up artist adviseert welke kleuren het beste bij u passen, hoe u uw gezicht smaller of juist voller maakt. Of u beter een vloeibare eyeliner kunt gebruiken of liever oogschaduw?

Met deze workshop proberen we altijd iets extra’s toe te voegen. Net even een andere kleur lipstick dan u gewend bent, of een vloeibare eyeliner gebruiken in plaats van altijd dat oogpotlood. Daar doen we het voor: door een verfrissende kijk op make-up, je blij(er) maken met je eigen uiterlijk!

Individuele deelname is mogelijk. 1 – 4 personen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee/chocomel en het gebruik van testers.