VOETREFLEX THERAPIE:

Voetreflexzonetherapie is de helende kunst van het werken met de voeten.
Ziekte kan bijvoorbeeld ontstaan door verkeerd denken of handelen, door onderdrukte of onverwerkte emoties. Hierdoor kan geleidelijk een blokkade of breuk ontstaan in de energiebanen naar verschillende organen. Door reflexzones te behandelen kan de verstoorde harmonie worden hersteld.

MASSAGE BIJ KANKER:   

Deze massage is in het leven geroepen door de opleiding OVV. OVV = Oncologisch Voetzorg Verlener.
De huid kan bij patiënten die een chemokuur ondergaan zeer gevoelig zijn. Mogelijke bijwerking kan slecht slapen zijn. Door deze zachte strijkbewegingen toe te passen op de onderbenen en voeten komt u helemaal tot rust. Een betere nachtrust is gegarandeerd.

Ook bij personen die gewoon willen ontspannen is deze massage geweldig!
Eenmaal ondervonden en u wilt niet anders meer.