VOETREFLEX THERAPIE:

Voetreflexzonetherapie is de helende kunst van het werken met de voeten.
Ziekte kan bijvoorbeeld ontstaan door verkeerd denken of handelen, door onderdrukte of onverwerkte emoties. Hierdoor kan geleidelijk een blokkade of breuk ontstaan in de energiebanen naar verschillende organen. Door reflexzones te behandelen kan de verstoorde harmonie worden hersteld.

MASSAGE BIJ KANKER:   

Deze massage is in het leven geroepen door de opleiding OVV. OVV = Oncologisch Voetzorg Verlener.
De huid kan bij patiënten die een chemokuur ondergaan zeer gevoelig zijn. Mogelijke bijwerking kan slecht slapen zijn. Door deze zachte strijkbewegingen toe te passen op de onderbenen en voeten komt u helemaal tot rust. Een betere nachtrust is gegarandeerd.

Ook bij personen die gewoon willen ontspannen is deze massage geweldig! Eenmaal ondervonden en u wilt niet anders meer.

KLASSIEKE MASSAGE:

De klassieke manuele massage van gezicht en lichaam dient voor verbetering van de huidfuncties, versteviging van huid en spierweefsel en reductie van rimpelvorming.

Massage heeft een stimulerende, kalmerende en ontspannende werking en deze rug- schoudermassage is  aan  te bevelen na een drukke dag. Met een kalmerend muziekje op de achtergrond komt u lichamelijk en geestelijk helemaal  tot rust.

Met SPA Scrub – dode zee zout van Mineral Care worden eerst de dode huidcellen verwijderd van de rug en schouders. Door warm water toe te voegen ontstaat er een etherische olie die niet vet is. De huid verliest zijn vale grauwe sluier en krijgt een veel stralender aanzien.