WIJ BIEDEN DE VOLGENDE MASSAGES AAN:

  • . Klassieke massage van de rug -en schouders
  • Bindweefselmassage van gezicht of rug
  • Voetreflex therapie
  • Massage bij Kanker

KLASSIEKE MASSAGE:

De klassieke manuele massage van gezicht en lichaam dient voor verbetering van de huidfuncties, versteviging van huid en spierweefsel en reductie van rimpelvorming.

Massage heeft een stimulerende, kalmerende en ontspannende werking en deze rugbehandeling is  aan  te bevelen na een drukke dag. Met een kalmerend muziekje op de achtergrond komt u lichamelijk en geestelijk helemaal  tot rust.

massage-medical

Met SPA Scrub – dodezee zout van Mineral Care worden eerst de dode huidcellen verwijderd van de rug en schouders. Door warm water toe te voegen ontstaat er een etherische olie die niet vet is.

De huid verliest zijn vale grauwe sluier en krijgt een veel stralender aanzien.

BINDWEEFSEL MASSAGE:

De bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht, hals, decolleté en, of rug. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering maar kan ook los worden ondergaan.

VOETREFLEX THERAPIE:

De voet weerspiegelt ons hele lichaam. De linker voet weerspiegelt de linker zijde van het lichaam en de rechter voet de rechter zijde. De inwendige organen vinden we terug op de voetzool. De

huid, spieren, gewrichten op de voetrug.
Behalve bloed beweegt er ook energie door ons lichaam. Deze energie stroomt door de zogenaamde meridianen, die de energie afgeven aan lichaamscellen. Disbalans in het lichaam is terug te vinden op de corresponderende reflexzone op de voet. Zo is een pijnlijke knie voelbaar op de kniezone aan de bovenzijde van de voet.
Door druk te geven op de zone gaat de energie weer stromen en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Hierdoor vermindert, verdwijnt de pijn op de drukplek en uiteindelijk op de knie zelf. Op deze manier kunnen klachten in het lichaam via de reflexzones op de voet behandeld worden. Het heft blokkades op in het lichaam en u komt (weer) in balans.

MASSAGE BIJ KANKER:

Deze massage is in het leven geroepen door de opleiding OVV. OVV = Oncologisch Voetzorg Verlener.

De huid kan bij patiënten die een chemokuur ondergaan zeer gevoelig zijn. Mogelijke bijwerking kan slecht slapen zijn. Door deze zachte strijkbewegingen toe te passen op de onderbenen en voeten komt u helemaal tot rust. Een betere nachtrust is gegarandeerd.

Ook bij personen die gewoon willen ontspannen is deze massage geweldig! Eenmaal ondervonden en u wilt niet anders meer.